Om meg

Heisann! Mitt navn er Zachary Airronmark Johansson Myr, jeg er 20 år gammel og kommer fra Oslo! Min mor er fra vakre Filippinene og far fra fantastiske Norge.  For øyeblikket studerer jeg Markedsføring og Salgsledelse på Høyskolen Kristiania og jobber som servitør på Peppes Pizza.

Mine interesser består av å observere og lære om kulturelle fenomener i andre eksotiske land, og bruker gjerne en VELDIG stor del av mine opptjente midler på dette. Jeg liker å reise med andre ord.

Nok om meg, la oss snakke om mine lesere! Denne bloggen er rettet mot fagpersoner, studenter eller vanlige enkelt individer som har en interesse for digital markedsføring og teknologi. Bloggen handler hovedsakelig om digital markedsføring og dets felt og teknologi Målet er å kunne presentere et godt innhold som forhåpentligvis er opplysende men samtidig underholdene! Du kan glemme voldsomt seriøse blogginnlegg om Porters generiske strategier og type A4 blogg. Vi kan kalle det et eventyr! Det blir utfordringer men moro blir det nok.

 

Jeg er veldig aktiv på Instagram (@Airronmark), Snapchat (@ zvchvryy) og FaceBook (Zachary AJ Myr). Du kan også sende en tekst eller ringe 93241829